PIZZERIA LA COPITA

PIZZERIA LA COPITA Kwaliteit is het kenmerk van La Copita

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 106 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La copita. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 19:16 Heerlijke pizza en super snel bezorgd
11 mei 2022 om 22:07 Vanavond was het eten fantastisch! Er werken duidelijk 2 koks en als de kok die vanavond heeft gewerkt elke dag zou werken zou ik elke dag wel willen bestellen
8 mei 2022 om 10:53 Goede pizza die erg snel bezorgd werd :)
29 apr 2022 om 23:12 Heerlijke verse warme pizza en tiptop op tijd.
24 apr 2022 om 23:38 Smaakte verrukkelijk echt top!! Lekker warm goed belegdepizza super ga zo door!
23 apr 2022 om 19:00 Ik heb kip pollo en brood met kruidenboter besteld, de bezorging was 20 min te laat , dan vergeten ze kruidenboter, dat werd 1 uurtje later bezorgd, en het was een half bak kruidenboter, niet veel. Waardeloos!! Ik bestel hier nooit meer!!
18 apr 2022 om 0:08 Natuurlijk erg druk op paaszondag, maar bijna twee uren moeten wachten. Eten wel top!
17 apr 2022 om 20:36 De extra bestelde Gorgonzola helaas niet op de pizza ontvangen. Zou hopelijk op de volgende bestelling goed moeten komen. Voor de rest smakelijk gegeten.
16 apr 2022 om 6:00 Heerlijke pasta’s en snelle bezorging (we wonen op 13 km afstand). Bij de pasta krijg je ook sla. Daarnaast vriendelijke en hartelijke bezorging. Uitstekend!
11 apr 2022 om 12:19 Bezorging was laat, als tegemoetkoming kregen we een flesje wijn. Goede service! Alleen jammer dat een shoarma schotel voor 80% uit friet bestaat, terwijl dit het bijgerecht is.
9 apr 2022 om 23:05 Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk.Bezorger was er echt super snel
31 mrt 2022 om 16:58 Hele goede pizza’s hier echt een aanrader