PIZZERIA LA COPITA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La copita. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 21:07 Heerlijke pizza’s voor een nog betere prijs. Precies op het gevraagde tijdstip en weer heerlijk van smaa
26 sep 2022 om 19:15 Ik snap niet zo goed waar die negatieve reviews vandaan komen! Ik bestel min 1 keer per week en het is altijd lekker. Soms duurt het iets langer, maar ze bellen altijd netjes. Inmiddels vaste klant en heb alleen maar goede ervaringen!
25 sep 2022 om 23:41 Very very quick delivery, however pizza wasn’t very nice at all. Covered in onions, too many. And had a weird taste to it.
25 sep 2022 om 15:34 Friendly and fast delivery food was hot. The food was delicious, we will definitely order here again
21 sep 2022 om 23:13 De pasta smaakt voortreffelijk, maar we vonden het erg jammer dat er maar 1 bakje sla bij de 3 hoofdgerechten werd gegeven ipv per hoofdgerecht 1 bakje sla. Hopelijk krijgen we de volgende keer weer een bakje per hoofdgerecht of een groter bakje.
20 sep 2022 om 21:49 Snelle service en levering, vriendelijk personeel, goed eten. Als je bestelt, bestel dan daar eten. Ze zeiden dat het 40 minuten zou duren om hier te zijn, maar hebben het in 20 minuten gehaald, nog nooit zo'n geweldige service meegemaakt! Ze doen er
19 sep 2022 om 8:12 Heerlijke pizza en vlotte bediening.Had het langer geduurddan had het ook geen probleem geweest
13 sep 2022 om 19:36 Heerlijk pizza’s Snel bezorgd top service Aardige bezorger
6 sep 2022 om 8:45 We hadden erbij gezegd dat we dorpsfeest hadden en kregen toen een gratis flesje Merlot! En het was er ook nog eens een kwartier sneller dan aangegeven
4 sep 2022 om 20:24 Via thuisbezorgd aangegeven de pizza 16:45 te laten bezorgen. Dit staat ook op de bon. Om 17:15 was de pizza er pas en gaf de bezorgster aan dat ze pas vanaf 17:00 uur bezorgen. Dus, biedt niet aan wat je niet waar kan maken. Verder heerlijke pizza’s
12 aug 2022 om 9:25 De tweede keer een bestelling gedaan. Wat een geweldige service. Netjes op tijd en heerlijk eten en houd rekening met de wensen van de klant. Top, ga zo door.
11 aug 2022 om 8:39 Het was weer fantastisch. Heerlijk gegeten!