PIZZERIA LA COPITA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 165 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La copita. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 19:51 lekker eten (heerlijke pizza) 60 min verwachting met 30 min super snel bezorgd! ik miste alleen de bestelbon wat me gezien eerdere ervaringen nu al de kriebels geeft! (politie op werk krijgen enzo vanwege opgerolde wietplantage waar jouw bon lag)
28 nov 2022 om 9:08 snel en lekker eten, ik ga hier zeker vaker bestellen.
27 nov 2022 om 18:45 Top was heerlijk en snel bezorgd
24 okt 2022 om 6:32 Pizza was koud helaas!
22 okt 2022 om 11:58 Lekkere pizza. Vaker doen
21 okt 2022 om 23:06 Ze zijn niet eens komen opdagen flikkers
21 okt 2022 om 21:22 Lekkere pizza, helaas de opmerking “zonder champignons” is niet gelezen, die zaten er dus wel op
11 okt 2022 om 21:37 Wij hebben heel vaak besteld bij dit restaurant en daarmee ook heel vaak een 5* beoordeling gegeven. De kwaliteit van het eten en de hoeveelheid die je krijgt hobbelt helaas met rappe schreden achteruit. Bijv. Pasta Al Formaggi bijna zonder kaas.
3 okt 2022 om 15:25 Heerlijke verse pizza’s, top kwaliteit ook snelle bezorging
1 okt 2022 om 20:29 De levering van vandaag was express, ik bestel vaak en ik heb mijn bestelling nog nooit zo snel gekregen! Was zoals altijd heerlijk
28 sep 2022 om 20:20 Was zeker voor herhaling vatbaar precies op tijd. Goed van temperatuur en smakelijk. De bezorger was netjes en correct.
27 sep 2022 om 21:07 Heerlijke pizza’s voor een nog betere prijs. Precies op het gevraagde tijdstip en weer heerlijk van smaa